Oprah ringer Justin Bieber och Twilight fans



OPRAH WINFREY försöker att hålla sig uppdaterad genom att ringa Justin Bieber och "Twilight" fans. På hennes officiella hemsida meddelar Oprah att hon vill höra från människor som har smittats av Bieber Fever och dem som är fästa vid vampyr filmen och de som är medverkande i filmen.

"Så om du anser att du är det största Bieber fanet, så vill vi höra från dig!" säger tillkännagivandet.
Fans måste lämna in en berättelse, max 2.000 tecken på "det du gillar med Justin Bieber och varför?". Bilder eller videoklipp välkomnas tillsammans med ansökan.

Samtidigt strävar Oprah för en bredare publik för "Twilight", frågan "Är du eller dina barn besatta av Twilight serien? Har du eller dina barn läst alla böcker, sett båda filmerna och räknar nu ner dagarna till biopremiären av Eclipse? Har du redan gjort upp planer för biopremiären av den senaste filmen i juni? Vem är familjens favorit Twilight star ... och varför?"

Liksom Bieber's "Twilight" argument följer om berättelsen som fansen skapar på Oprah.com.
 
Även om det fortfarande är oklart om Justin Bieber och de ur "Twilight" kommer att visas på "The Oprah Winfrey Show", noterade Oprah

"Snälla bara skriv om du är villig att visas på 'The Oprah Winfrey Show' " Oprah är också ute efter fans av Charice, det pytteformatet med kraftpaket och är sång sensation som gjorde sin debut på "The Oprah Winfrey Show" för två år sedan.

Kommentarer
Postat av: frida

kan man få hans numer

2011-07-28 @ 21:14:49
Postat av: frida

din msn

2011-07-28 @ 21:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0