Justin i expressen

För andra gången på en vecka (tror jag det är) har Expressen har skrivit en artikel om Justin och här har ni artikeln:



NEW YORK/STOCKHOLM. Lady Gaga har beskrivits som världens mest spektakulära artist. Men hon äger inte längre internet.Det gör 16-åriga Justin Bieber.
Vet du inte vem han är - fråga din tonårsdotter.

På mindre än en månad har låten "Baby" setts 75 miljoner gånger och därmed slagit Lady Gagas gamla rekord över snabbast växande klipp på nätet.

- Hela webb-tv-branschen häpnade över hur snabbt trafiken till Lady Gagas "Telephone"-video växte. Nu blir hon nerknuffad i diket av en nyduschad kille som ser ut som en pingstvän, säger Expressens webb-tv krönikör Andreas Norström.

Snart tre miljoner fans

På Justin Biebers Youtubekanal har hans sju officiella videos visats otroliga 167 miljoner gånger, han har snart tre miljoner fans på Facebook och två miljoner som följer honom på Twitter.

- Han är ett fenomen som uppstått genom sociala medier - och han vet hur man använder dem, säger Andreas Nordström

Tidningen People beskriver hysterin i samband med hans konserter som "Beatlemania" med tjejer som skriker, gråter och svimmar.

Men Bieber själv säger att han fortfarande står med fötterna på jorden - mycket tack vare sin överbeskyddande mamma.

Framgångssagan börjar i den lilla staden Stratford i Kanada. Som tolvåring ställde han upp i en talangjakt (och slutade tvåa). För att släktingarna skulle kunna se la hans mamma ut filmen på Youtube och plötsligt började folk från hela världen kommentera.

Slogs om att producera
Snart slogs Usher och Justin Timberlake om att få producera det nya stjärnskottet. Usher som till slut vann dragkampen säger till People:
- Han hade stjärnstatus. Jag såg hur mycket han ville. Han var så begåvad, mer än jag var i hans ålder.

I maj kommer troligtvis Justin Bieber till Sverige för att göra PR och eventuellt någon skivsignering. Men ingen konsert är ännu inplanerad.

- Det finns inte något konfirmerat datum men som det ser ut just nu, nån gång i maj, säger Johanna Rosén, promotionansvarig Universal.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kan ni fatta hur stor Justin har blivit i världen? fett coolt :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0